Achtergrond

Mijn naam is Jet Wolff. Ik ben een bevoegd en ervaren docent/trainer Nt2. In 2009 heb ik RondomTaal opgericht. Rondom taal is een bedrijf dat taaltrainingen verzorgt in brede zin. Want taal is meer……………… meer dan een verzameling van regels. Taal is ook en vooral een reeks van afspraken. Voor een deel staan die afspraken beschreven, maar voor een groot deel zijn dit ongeschreven regels en afspraken.

In de praktijk heb ik gemerkt dat deze kant vaak onderbelicht blijft waardoor mensen die de Nederlandse taal redelijk tot goed beheersen toch tegen bepaalde grenzen oplopen: “Ik spreek de taal goed en toch heb ik vaak misverstanden op mijn werk.”

Hier komt RondomTaal in beeld. Wij maken een gedegen analyse van uw taalkennis en aan de hand hiervan stellen we een trainingsplan op maat samen. Er is niet alleen aandacht voor de ‘technische’ kant, maar ook voor die andere kant van de taal.
Wanneer gebruiken we welke woorden? Wat moeten we vooral niet of juist wel zeggen op bepaalde momenten?

RondomTaal verzorgt ook trainingen op maat op de werkvloer. Neem voor meer informatie hierover contact op. Kijk hier voor meer informatie over trainingen in de zorg.

Omdat ik gebruik maak van een breed netwerk van collega-(taal)trainers, heeft RondomTaal op iedere (taal)vraag een antwoord..

Share This